Печелене на пари от интернет е толкова лесно и приятно, че не е за вярване. Вижте правилните начини за печалба и започнете да печелите още днес - от вкъщи!

 Директни реферали за ClixSense и NeoBux!

ПЕЧАЛБА НА ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ!


"На всички ни трябват пари, всички гледаме да печелим пари по лесния начин, но в реалния живот едва ли има нещо законно и лесно да се печелят пари."

В този  блог ще се запознаем с начини за печелене на пари от интернет, които начини за печалба са напълно законни и са напълно безплатни и всеки който има желание може да се присъедини и да печели пари от интернет за няколко минути на ден, най-много  отделено време е около 1 час на ден ако желаете - през свободното време от вкъщи. Като вземем предвид, че основното занятие е за 5-10 минути, а от там на татък всичко ще зависи от вас - колко време ще отделяте и колко пари ще печелите.


Къде ще печелите пари от интернет? В ClixSense! и NeoBux! Разбира се! Най-големите и световно известни рекламни сайта на свободна практика за печелене на пари от интернет! Даващи шанс на ВСЕКИ да печели пари! По-долу ще разберете какво предлагат и за какво ще ви плащат. Инфо - над 100 000 000 потребители извършват работа в интернет и изкарват пари от интернет, част от тях са от България както ще разберете!

Така, да минем към съществената част. Дали сте чували или не, в интернет съществуват всевъзможни начини за печелене на пари, но с честност ще ви споделя, че повечето начини изискват да платите парична такса, за да започнете да печелите пари, което е очевидно, че някак си не изглежда да е истинско. Какво мислите? Да дадете пари за да печелите. Това не е печелене. Най-добрия начин за печалба на пари от интернет е, БЕЗПЛАТНИЯ както ще разберете сега. Без да дадете една стотинка, а просто да се присъедините към някоя програма и да печелите. Такива програми са PTC сайтовете (накратко PTC означава Paid-to-Click - на Български ПЛАЩАНЕ ЗА КЛИК - в този ред на мисли щракате на реклама и ви се плаща, затова е плащане за клик), световно известни сайтове от които се печели наистина добре! Макар и да не се забогатява бързо (това зависи изцяло от Вас, всичко е във вашите ръце), то поне имате място за развитие и всичко е във вашите ръце, вие си определяте всичко. Също така, в тези въпросни сайтове за изкарване на пари има такива които са от години на пазара и генерират милиони потребители. Има и такива които току що навлизат на пазара и не са толкова сигурни. Ще обърнем внимание само на тези сайтове от които гарантирано се печелят пари и които 100% плащат заработката на потребителите си в указания ден и час. А, някой от тези сайтове които ще видите ( ClixSense!  NeoBux! ) плащат мигновено - на секундата ( NeoBux! )

Нека да разгледаме малко по-съществено какво представляват тези PTC сайтове.

PTC сайтове за печелене на пари са такива сайтове които се занимават с рекламна дейност. Какво ще рече това. Първо си направете мислена структура - РЕКЛАМОДАТЕЛИ - PTC САЙТОВЕ - ПОТРЕБИТЕЛИ. Както знаете всеки рекламодател има за цел по един или друг начин да си покаже/представи стока/продукт. Но, къде да представи този продукт, световните рекламни кампании биха "глътнали много пари" ами сега? Тук идват PTC сайтовете. Сайтовете се явяват като място където рекламодатели от цял свят могат да рекламират продукта си много евтино и този продукт ще го видят милиони хора които са събрани на едно място - сайтовете са златна мина. Сайтовете са мост между рекламодатели и потребители. Добре, до тук ясно, а къде е печалбата на потребителя? Сайтовете изграждат рекламни карета на които потребителите да натискат и да печелят. Парите които е платил рекламодателя се разделят между сайта и потребителя. На сайта печалбата му е, че показва рекламата, а печалбата на потребителя е, че гледа рекламата и това е. 

"Рекламите представляват квадратчета, като натиснете на квадратчето ще се отвори рекламата, обикновено е сайт. Самата реклама има време. Като отворите рекламата започва да се зарежда от 5 до 60 секунди. Като се зареди рекламата и печелите. Всичко това е с цел да се гарантира, че гледате рекламата. Разбира се не е нужно да правите нищо друго освен да изчакате да се зареди и да я затворите от Х. Колкото повече е времетраенето на рекламата, толкова повече печелите. Цените на реклама които печелите са от $0.001 до $0.02 (2 цента). Не е много, но важно, ще разберете защо по-долу."

Нека минем отново на PTC сайтовете. Сайтовете за да привличат повече потребители (ясно защо, за да имат повече  рекламодателите да рекламират при тях) предлагат доста начини за печелене на пари освен задължителните реклами. Защото само от реклами някак си не става, ясно е. И потребителите ще си заминат като няма от какво да печелят. Някак си трябва тези потребители да се задържат в сайта и да са доволни. Ето ги и печелившите начини за това:

Решаване на задачи (Tasks). Един от основните начини за изкарване на доста пари от интернет. Задачите не са стандартни с числа, не се притеснявайте. Просто е такова описанието на занятието. Задачите са например, в условието ви е даден адрес, вие трябва да потърсите този адрес в Google и според това какво пише в условието да дадете отговор дали този адрес е на личен дом или бизнес сграда. Естествено отговорите са YES/NO - ДА/НЕ и това е. Има всякакви видове задачи от които да си избирате. Хубавото на тях е, че една и съща задача може да я решавате хиляди пъти ако искате. Лесните задачи са по $0.03.  100 задачи Х $0.03 = $3 - доста е добре, може да решите повече или по малко, вие си решавате.

Оферти (Offers). Офертите са също добър начин за изкарване на пари! Те представляват продукт на някой спонсор или голяма компания, който продукт трябва да събере известност. Този продукт обикновено е някоя програма (полезна или не за вас) която трябва да инсталирате на вашия компютър за да ви бъде платено. Разбира се каквото и да инсталирате спокойно може да го изтриете след 2 3 дена, все пак е важно да се плати за това, че сте го инсталирали. Системите им за проверка работят много добре и разбират дали продукта е инсталиран или не. Всичко е много стриктно и ако се притеснявате, че някъде в някоя програма може  да има вирус забравете за съмненията, такива неща не се допускат. А най-малкото което е, вашия компютър веднага ще засече ако има нещо не редно. Всичко е чисто, без притеснения. 

Лотарии (ClixGrid - AdPrize). Да, лотарии нещо като "тото". В качествените сайтове ClixSense и NeoBux и някои други има такива лотарии от които с постоянно пробване на късмета ви може да печелите от $0.10 до $10 всеки ден. Доста забавен и интерес начин за печалба.

Партньорска програма. Партньорската програма е следната. Взимаме отново мисълта по-горе, че един сайт има за цел да привлича много потребители за да е голям и повече рекламодатели да рекламират в сайта. Затова PTC сайтовете (всички) имат така наречената партньорска програма. Каква е тя? Вие работите в сайт, казвате на някой друг за този сайт, въпросния човек се съгласява да печели пари от интернет по този начин, Вие му давате една специална идентифицираща връзка (линк) която имате и когато въпросния човек кликне на линка, линка ще го отведе в сайта. Но, този линк е свързан с вас да се знае, че вие сте поканили човека. И така, когато този човек извършва същото като вас описано по-горе, то САЙТА за благодарност ще ви плаща доста добри проценти, че сте поканили човек отнасящ се сериозно към работата, в съвкупност САЙТА ви плаща също че му помагате да расте. Тази партньорска програма е печеливша за всички потребители в сайтовете и е най-чистия начин за печалба от интернет! Но, за да си получите печалбата от САЙТА то трябва вие самите да сте си изгледали задължителните реклами, без да си гледате рекламите няма да получавате печалба за деня от сайта. Относно поканения от вас, Вие по този начин помагате не само на себе си за да печелите от сайта, но помагате и на този човек който сте поканили да печели пари за себе си. Той ще извършва същото като вас и ще си печели пари. Всички правят едно и също и всички за ДОВОЛНИ.

Хората поканени от вас или всички хора в тези сайтове се наричат с една дума "реферали". Защото никой не познава Иван, Петър и Мария, общото понятие за всички потребители е "реферал/и". Вие ще поканите Иван и когато Иван се регистрира в сайт в който работите през вашия линк - по стандартен израз той ви става "реферал".

Партньорската програма като начин за печалба на пари от интерент ще я разгледаме във всеки от качествените сайтове по отделно, за да е по ясно и разбираемо.

Както споменахме този начин за печелене на пари от интернет е напълно безплатен и достъпен за всеки, така, че спокойно може да си печелите пари и да развивате своя малък бизнес в интернет - да печелите пари.

Запознайте се по обстойно със сайтовете и печеленето на пари от тях, може да погледнете горе в менюто или - ClixSense (сайт) - NeoBux (сайт).

Относно начина как се работи правилно с PTC сайтовете. Просто се изисква правилен начин "стратегия" за да:

1. Влезете в "час".
2. Да се развивате.
3. Да печелите пари които да харчите.

Стъпките за развитие са много важни, за да не губите време. Може да разгледате полезни съвети - СТРАТЕГИЯ как по-лесно да печелите със сайтовете.


Запомнете приятели, ТЪРПЕНИЕТО И ПОСТОЯНСТВОТО ще ви гарантират успех. Няма смисъл от отказване, започнете да печелите без да се притеснявате.




20 коментара:

  1. Az se zapisah, ochakvam naistina da spechelq!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Ще спечелите разбира се, стига да имате желание.

    ОтговорИзтриване
  3. moje li da zadam edin vapros? vaprosat e sledniqt , registriral sam se v clixsence no neznam kak shte si polycha parite ? posochili sa dva nachina s check ili s debitna karta . vaprosat mi e dali moga da si polycha parite chrez bankova smetka ili chrez adres i kak? blagodarq predvaritelno!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте. За получаване на парите най-добрия начин е платежния онлайн процесор PayPal. Повече информация може да намерите в: http://iskam-pari.com/регистрация-paypal.html

      Изтриване
  4. zdraveite kak moga da se zapisha i az

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Горе в менюто натискате на ClixSense сайт и следвате стъпките.

      Изтриване
  5. Има ли как да се плучват пари чрез някакви Български доставчици като Еконт и други.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте. Аз лично не съм чувал за други освен Еконт.

      Изтриване
  6. Бих искала да ми отговорите,ако не желая плащането да става през банковата ми сметка,какъв е другия вариант? /Ако сметката примерно е блокирана,нямаш никакъв стимул за работа./

    ОтговорИзтриване
  7. Здравейте аз немога да си регистрирам картата

    ОтговорИзтриване
  8. Здравейте аз немога да си регистрирам картата

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Посетете bg.iskam-pari.com и от менюто изберете това което ви трябва за картата.

      Изтриване
  9. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  10. Здравейте,търся си работа по интернет и попаднах тук , но ме е страх са опитам, тъй като не съм запозната и не знам ще мога ли.Мога за сега от телефон да работя само. Но нямам PayPal или банкова сметка и искам да питам може ли да плащат по Еконт ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте. Няма нищо страшно. Опитайте, не се изискват никакви вложения на средства, не губите нищо - само ще печелите малко или много, като това зависи от вас. Винаги може да намирате информация и помощ тук или в iskam-pari.com (най-известния сайт за това печелене на пари). От телефон е забранено, а пари се изплащат само онлайн - за предпочитане е PayPal.

      Изтриване
  11. Здравейте. Искам да ми кажете как се реша във задачите тъй като немога да се
    регистрирам и не мога да ги решавам

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, ако имате регистрация в clixsense влезте в сайта bg.iskam-pari.com където в менюто ще намерите как се решават задачите и как се достига до тях. Хубаво е да имате и facebook профил с който да влезете в задачите.

      Изтриване
  12. засега всичко е наред ще разбера има ли полза като си поискам превода

    ОтговорИзтриване

Коментари с реферални линкове няма да се публикуват.